Tapas, Torres og Tyrefektere?


Bildet er lånt av aftenposten sin reiseguide til Barcelona (gratis på nettsiden)


 Neste torsdag bærer det avsted til Barcelona. Jeg skal til Spania for første gang (har mellomlandet i Madrid og var en uke på Gran Canaria når jeg var 7, men det teller liksom ikke). Jeg har reist mye rundt i verden, men relativt lite i Europa så jeg ser veldig frem til en langhelg i den katalanske storbyen. En god venninne studerer spansk der for øyeblikket og da kunne jeg jo ikke la sjansen til en tur løpe fra meg! Jeg priser meg lykkelig for at jeg fortsatt er SAS-barn ett år til og kan reise på mamma sine billetter:) 
Jeg har fått streng beskjed om å finne ut hva jeg vil gjøre når jeg kommer.  Foreløpig vet jeg bare at jeg vil shoppe, se Gaudi`s fantastiske arkitektur, spise tapas og drikke deilig spansk vin. Ikke så veldig spesifikt kanskje? Tar veldig gjerne imot tips om artige ting å gjøre eller se, gode restauranter etc.!


Forhåpentligvis skinner solen, men i disse tider vet vi jo aldri (var jo faktisk snøstorm der tidligere denne uken).  
Det blir litt rart å dra fra Carl-Magnus (vi har faktisk ikke vært fra hverandre en eneste natt siden bryllupet i august), men jeg har jo alltid vært ganske selvstendig når det gjelder reising og det er jo ingen grunn til å forandre på det bare fordi jeg nå er blitt kone:)

3 kommentarer

TONJE

11.mar.2010 kl.12:58

Åhhh..misunnelig :) Jakken kjøpte jeg på New look.

Camilla Lima Grimstad

11.mar.2010 kl.14:09

ååh heldig! :D

kjempe fin blogg!

Ted Moesby

11.mar.2010 kl.22:14

Hadde jeg hatt sjansen til å ta turen til barcelona, hadde jeg først og fremst tatt en bar til- bar .. og spesielt smakt på lokale viner! ;-)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten