Morgenstund har pus i munn

Som de fleste morgener våkner jeg på ryggen med Coco liggende på  magen og Sierra tullet godt inn ved armen min. Sierra har ofte snuta helt inntil ansiktet mitt og det er ikke få ganger jeg har skvettet til av å se rett inn i puseansiktet når jeg åpner øynene. Carl-Magnus er misunnelig på meg som alltid får pusebesøk...de leker bare med tærne hans. Hva kan jeg si? De er mer glad i mammaen sin. Egentlig tror jeg det er fordi jeg alltid sover så rolig. Jeg våkner som regel i akkurat samme stilling som jeg sovnet i, men det trenger vi jo ikke si til Carl-Magnus. Han kan jo bare tro at jeg har mer pusetekke enn han!

4 kommentarer

Caroline som skriver om EDS

23.mar.2010 kl.11:52

Tusen takk skal du ha! :)

TONJE

24.mar.2010 kl.14:10

Så koselig :) Og jeg skal på cruise med MSC cruises. Middelhavet! ;)

Justin Case

26.mar.2010 kl.02:50

Osj.. katter - aldri vært min greie.. :P

Jeg tenker på katter som jenter og hunder som gutter jeg.. Veit ikke hvorfor - men, det er bare sånn :)

Jeg kunne tenkt meg en KJEMPE STOR Schæfer som lå ved siden av sengen min, eller fremfor peisen eller stod på trappen og ulte til ulvene.. Jeg hadde en venn som hadde en sånn - Schæfer med hengeører - Aras het den :) Nydelig bikkje som desverre fikk smaken på agneau tartar - levende lam på godt norsk. Det endte desverre med at han fikk smake på bly også da - kjedelig, men sånn var det..

Ellers, jeg var innom Mirakela - ufattelig trist hvordan enkelte skal måtte gå gjennom livet.. Hadde en gutt som gikk i klassen under meg, et av de mest positive menneskene jeg har vært borti - som fikk kreft som barn.. Inn og ut av sykehus hele livet - men alltid full fres.. Desverre var det ikke meningen at han skulle fullføre 8.klasse - og det er en av de tristeste begravelsene jeg har vært i.. 3 uker før han døde snakket han om hva han skulle gjøre når han kom hjem - 2 uker før han døde satt han og bestemte hvem som skulle få PS2 en hans og spillene og alt det andre han hadde.. DET er brutalt det..

Men, ellers.. tusen takk for oppmerksomheten du viet min blogg :) Ikke mange som er innom så det er alltid kjekt :) Jeg skriver for mye, for langt og for kjedelig til å bli poppis :P

Håper du har en fin dag damen.. :)

-JustinC

Linda

27.mar.2010 kl.13:22

Justin Case: Takk for lang og hyggelig kommentar:) Jeg er forøvrig veldig glad i hunder også og har en nydelig labrador som heter Missy i tillegg til pusejentene mine. Så jeg er ikke helt enig i den gutt/jente greia di:p Ha en nydelig dag!

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten