Russel and Robin

Jeg er en stor filmelsker og er av de som gleder seg lenge i forveien til filmpremierer. Jeg har filmweb applikasjon på telefonen min og følger dem selvsagt også på twitter. Nærmeste kino har jeg på speedial. Neida. Bare nesten. Det passer meg ypperlig å se filmtrailere og bestille billetter direkte på mobilen.

Igår var det duket for en tur tilbake til 1200-tallets England hvor vi møtte Robin Hood før han ble lovløs.  Russel Crowe briljerer som vanlig i hovedrollen. Er det noen som passer til å spille sympatisk barsking så er det Crowe. Cate Blanchett gjør en fantastisk tolkning av Lady Marion og kjemien mellom de to kunne ikke vært bedre. Det var et artig gjensyn med  Sheriffen av Nottingham, Lille John og ikke minst den øldrikkende Broder Tuck.
Det opprettholdes en fin balanse mellom humor og action, noe som bidrar til at den nesten 2 timer og 30 minutter lange filmen ikke føles langdrøy ut.
Filmen får stjerne i boka og en garantert plass i filmhyllen.


Bueskytteren Robin Longstride


Russel Crowe og Cate Blanchett som Robin Hood og Lady Marion


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten