"Datanerd" ?

Jeg har så lenge jeg kan huske hatt datamaskin.
Da jeg var fire eller fem kom pappa hjem fra en av jobbreisene sine med et dataspill som het "Reader Rabbit". Det var noe av det morsomste jeg visste å sitte der og kjenne igjen bokstaver og passe på at kaninen klarte å fange bokstavene før de falt over stupet. Det var på den tiden det tok en halvtime å starte opp maskinen og enda et kvarter å starte et program.
Da konfirmasjonstiden nærmet seg og alle jentene jeg kjente ønsket seg bunad i konfirmasjonsgave var jeg litt utenfor. jeg ønsket meg nemlig ny data (noe jeg angrer bittelitt på hver 17. mai). Jeg ble overlykkelig da jeg kom ned på konfirmasjonsdagen og mamma og  pappa overrasket meg med en ny stasjonær pc, fargeprinter, stor datapult og ikke minst EGET internettabonnement (trådløst internett var enda en fjern drøm for de fleste).
Maskinen ble brukt flittig, men ble byttet ut til 18-årsdagen da jeg fikk en mye mer praktisk og ikke minst bærbar maskin som passet bedre til studiene.
Som student ble jeg for alvor bitt av "Apple-basillen" og er nå ivrig tilhenger av "Once you go Mac you never go back". Igår fikk jeg endelig konvertert mitt første familiemedlem da jeg hjalp lillesøster med å bestille seg en 13" MacbookPro. Problemet er jo bare det at nå klarer ikke jeg å tenke på noe annet enn at jeg og vil ha ny Mac.


Yndlingsspillet da jeg var bitteliten:)


Konfirmasjonsgaven min lignet en del på denne:)Min trofaste følgesvenn de siste årene - blir ofte bare omtalt som baby.Morgendagens baby???

6 kommentarer

xoxogossip

17.jun.2010 kl.13:31

Blogg vs blogg konkurranse...håper du og dine venner deltar i konkurransen xD Siste dag er idag

jensenfoto

17.jun.2010 kl.13:43

Jeg vil og ha ny mac! Har hatt min i to år, og den har smålig begynt å fuske når jeg kjører store programmer som photoshop, final cut eller indesign. Bah. Vil ha macbook pro! :D

Dagens Outfit Norge

17.jun.2010 kl.13:46

haha så morsomt! sånn har jeg også det

musikklister

17.jun.2010 kl.13:52

Fin blogg! sjekk ut musikkbloggen, ny musikk hver dag, garantert noe du liker :)

Linda

18.jun.2010 kl.10:18

Dagens Outfit Norge: :) Så bra at vi er flere:)

Linda

18.jun.2010 kl.10:20

jensenfoto: Vi får vel bare begynne å spare da :p

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten