Januardrømmer

Det er mørkt og kaldt ute, men inne foran peisen er det godt og varmt. Hva passer da bedre enn å drømme seg vekk til fjerne- og ikke fullt så fjerne himmelstrøk? Gleden var stor da jeg fikk yndlingsbladet mitt i posten for få dager siden og enda større ble den da jeg krabbet oppi badekaret bevæpnet med et glass rødvin, masse lavendel badeskum, tente lys og ZINE-travel i hånden for halvannen time siden. Full av ny reiseinspirasjon sitter jeg her og planlegger drømmereisemålene for 2011 godt utrustet med årets første og fjorårets utgaver av bladet.

716701-1-1294424804078.jpg

Er det ett land som går igjen i så å si alle utgavene så er det Thailand. På denne tiden av året kommer jo også Thailand-lengselen for fullt, men vi må nok smøre oss med tålmodighet for det blir ikke tur før neste år for vår del...heldigvis koster det ingenting å drømme...Thailand 2009

Ellers er mine drømmereisemål for 2011 som følger:

Riga
Fordi jeg aldri har vært der og drømmer om billig shopping og deilig spa.Foto: Tripadvisor

Stockholm
Fordi det er en fantastisk vakker by som jeg har lyst til å oppleve på nytt med min kjære. Jeg må jo også innrømme at jeg drømte meg vekk i de vakre omgivelsene rundt det flotte kongelige bryllupet da kronprinsess Victoria fikk sin Daniel i 2010.


Foto: Creative Commons

Cuba
Står på listen min år etter år og jeg har enda ikke fått realisert drømmen. Jeg vil oppleve den UNESCO-listede gamlebyen i Havana og ligge på hvite sandstrender om dagen for så å danse til kubanske rytmer mens jeg drikker kubansk rom ut i de tidlige morgentimer.Jeg er selvsagt helt sikker på at jeg kommer til å briljere med danseferdigheter á la Dirty Dancing - Havana Nights dersom jeg får muligheten til å innta dansegulvet.

Spa og fjell i Norge:
Vi var på Thon Hotel Vestlia i august i fjor og jeg har siden det hatt lyst til å reise tilbake på vinterstid, men etter å ha lest ZINE-travels guide til fjellspa heller jeg plutselig mer mot Norefjell Spa & Resort. En ting er sikkert - vi skal på fjellet og vi skal på spa i løpet av 2011.

Egypt:
I 2008 var vi i Tunisia - noe som virkelig ga meg lyst til å oppleve mer av Nord-Afrika og mest av alt Egypt. Pyramider, dykkeopplevelser, en rik kulturhistorie for ikke å snakke om deilig mat.


Kilde: Lonely planet

Vintur:
Enten i Italia, Frankrike eller Spania. Vi var i Spania i fjor og det ga virkelig mersmak, men det hadde vært stas å reise rundt i Frankrike hvor jeg kan praktisere litt av fransken min som forfaller så altfor fort. Mat og vin i skjønn forening er hvertfall et must og jeg drømmer meg bort til vakre slott, sjarmerende vingårder og flotte villaer.Fra vår egen vinsmaking i Javea, Spania - sommeren 2010.

USA
Hvert år ønsker jeg meg tilbake til USA og ca. hvert år er jeg heldig nok til å reise dit.
New York er det ultimate drømmereisemålet som jeg fortsatt ikke har fått besøkt selv om jeg faktisk er innehaver av det blå passet og på tross av utallige turer over dammen gjennom årene. Blir 2011 året? Nå som SAS endelig starter opp igjen med direkteruten sin virker det absolutt oppnåelig.London
Jeg elsker London. Enkelt og greit.
Jeg kan godt reise for en dag eller en uke.
Tar det jeg får...Jentetur til London for noen år siden :)

Kjenner jeg meg selv rett kommer det mange flere reisedrømmer etterhvert.
Nå har jeg faktisk blitt litt sulten av all drømmingen så det er vel på tide å stelle i stand litt middag.

Ønsker alle en herlig fredag!!

:)Linda:)

4 kommentarer

Anne Lene

07.jan.2011 kl.23:15

Så herlig! Bare si i fra hvis du trenger en reisepartner! Jeg er med! :) God helg, vennen! <3

Linda

07.jan.2011 kl.23:44

Anne Lene: Jaaa! Jentetur til Riga?? :) God helg til deg og kjære!! <3

Marthe

08.jan.2011 kl.17:56

Kan virkelig anbefale Cuba. Beste ferien jeg har hatt! :)

Linda

12.jan.2011 kl.15:57

Marthe: Det kan jeg tenke meg!! *Drømme*

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten