Lange dager

Den første dagen i den nye uken har vært lang og innholdsrik. Jeg har jobbet en full dag og hatt opplæring på en nyansatt i butikken, trent Zumba med fine Anette, fylt kjøleskapet med sunne og gode matvarer for hele uken, laget en deilig kyllingmiddag og hatt et to timer langt møte angående vårt nye prosjekt. Nå skal jeg sette meg ned og skrive et raskt referat fra møtet mens det enda er ferskt i minnet, svare på noen mail og drikke opp den beroligende teen min før jeg legger hodet på puta. I morgen er en ny dag fullstappet med gjøremål. Det blir både skole, kurs og litt hjemmejobbing.

Jeg må forresten bare dele dette med dere:Sierra er vanligvis en ganske høflig frøken, men her tok jeg henne i å ta i en skikkelig mannerap.....så ble hun jo selvfølgelig dødsflau etterpå...:)

Ønsker alle en nydelig uke!

3 kommentarer

Sissel

14.mar.2011 kl.23:28

Takk det samme til deg:-)

mihr

15.mar.2011 kl.00:58

haha!

onlyaillusion

15.mar.2011 kl.01:04

åå søt kattepus

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten