10 tips til en herlig hjemmepåske

1. Les
Finn frem en stabel med bøkene du har hatt lyst til å lese det siste året, men som har blitt nedprioritert gang på gang.  Min stabel er høy og overambisiøs, men jeg blir glad av å se på den.Jeg er straks ferdig med Paktens Voktere av Tom Egeland.
I tillegg har jeg lest to bøker på min kjære Kindle hittil.2. "Det lille ekstra"
Unn deg en kurv med gode ting som du kan kose deg med i høytiden.Min kurv inneholder den ferskeste utgaven av Maison Mat & Vin, 1 flaske Treacle Moon badeskum med bringebærduft, 1 flaske rosé vin, 1 badebombe og One Tree Hill sesong 5.Carl-Magnus sin inneholder det nyeste GQ, 1 flaske Treacle Moon badeskum med mintduft, 1 flaske portvin, 1 badebombe og Menn som hater kvinner på blu-ray.


3. Kaffe? Te?
Pass på å ha rikelig med kaffe og deilige tesorter. Jeg koser meg jo som vanlig med vaniljelatte på morgenen, men utover dagen går tekoppene ned på høykant.


Akkurat nå går det mye i disse tesortene hos meg:

 

4. Påske er filmtid.
Gå på kino eller rigg til hjemmekino med yndlingsfilmene. Her i huset har min mann tatt på seg oppgaven med å se så mange James Bond filmer som overhodet mulig i løpet av påsken. Jeg fikk allikevel lurt han vekk fra Roger, Daniel, Sean, Pierce, George og Timothy for å se Water for elephants på kino igår. En herlig film som anbefales på det sterkeste!Se den!I dag sto visst valget mellom disse.

5. Picnic time.
Er du av de som koser deg med strålende sommervær så kan du jo benytte sjansen til å fylle picnic-kurven med delikatesser tog ta turen ut. Husk pleddet! Dersom du mot formodning skulle ha påskefri i hufsevær så er det ingenting galt i å ha picnic innendørs. Legg et teppe på gulvet og spre delikatessene utover (det positive med dette er jo at det er kort vei til påfyll).

6. Lag fotobok eller scrapbook.
Jeg jobber kontinuerlig med fotobøker hos Foto Knudsen og fikk for ikke mange ukene siden min nyeste i posten. Det er morsomt å se gjennom gamle bilder og sortere og ikke minst veldig gøy å få et herlig resultat som kan stå i bokhyllen.

Mange gode minner på et sted!

7. Spa
Rigg til et skikkelig hjemmespa. Fyll badekaret med varmt vann og deilige badeprodukter. Skrubb kroppen fri for døde hudceller, legg ansiktsmaske og ta hårkur. Pakk deg inn i et deilig og mykt håndkle etter badet og smør deg inn med en god fuktighetskrem før du lakker neglene. For en ekstra følelse av luksus; luft dyner og puter og skift sengetøy først. Når du legger deg kommer du til å sovne med et smil om munnen.
Dersom du ikke har badekar kan du gjøre mye med dusj og et fotbad (1 bøtte vann duger).8. Ut på tur, aldri sur. 
Gå tur. Selv om du ikke befinner deg på fjellet kan du nyte naturen. Snør på joggeskoene og ta beina fatt. I Norge er vi så heldige at selv om vi bor i byen så er det aldri langt til nærmeste naturområde.9. Vinsmaking.
Dette krever litt forberedelse og selvfølgelig en interesse for vin, men hvis dette er på plass så er det duket for en morsom aktivitet. Velg ut noen flasker som skal testes basert på kriteriene du setter. F.eks land, år, druetype etc. Med Riedel glassene som er spesiallaget for forskjellige druetyper kan man få en helt spesiell opplevelse. Vi startet å samle på Riedel-glass på bryllupsreisen og var da også med på flere kurs som ga oss litt kjennskap til de.Fra en vinsmaking vi hadde i februar:)Noen av Riedel glassene


10. Musikk.
En god stemningsliste for påsken er et absolutt must for meg.
Her er min:Linda`s Easter Favorites

Jeg ønsker alle en fortsatt herlig påske!

6 kommentarer

Malin

22.apr.2011 kl.12:49

Bra tips:)

naoualabroosumeyye

22.apr.2011 kl.12:49

Bra blogg ! Kommenter gjerne på vår blogg også! :)
Bra tips!! God påske :)

Karoline

22.apr.2011 kl.13:24

så bra tips :D

Ida & Christine

22.apr.2011 kl.13:36

Mange gode tips! Følger mange selv :D

Kos deg videre!

annie ellingsen

22.apr.2011 kl.13:39

Bra tips :) God påske!

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten