Boktema fra A-Å #F

Hjelpes. Forrige uke fløy jo bare forbi. Dette innlegget skulle egentlig vært på torsdag i forrige uke, men men...

Det er på ny duket for Boktema hos Anette`s bokboble og denne gangen har vi kommet til bokstaven F.
Jeg har valgt boken The five people you meet in heaven av Mitch Albom (som også har skrevet fantastiske Tuesdays with Morrie).
En kort og lettlest bok som jeg har lest flere ganger. Den handler om en manns møte med døden og de fem menneskene som venter på ham når han dør. Disse fem menneskene har påvirket hans liv på måter han ikke nødvendigvis har vært klar over. Jeg klarer ikke helt å plassere denne boken i noen sjanger, men jeg anbefaler den på det høyeste.

Et utdrag fra boken:
"You say you should have died instead of me. But during my time on earth, people died instead of me, too. It happens every day. When lightning strikes a minute after you are gone, or an airplane crashes that you might have been on? We think such things are random. But there is a balance to it all. One withers, another grows, Birth and death are part of a whole."

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten