Herlige Bergen

4 dager i flotte Bergen har flydd forbi.
Jeg har rukket å bli kurset i alt fra benporselen til blyfri krystall, økonomi, marked, bryllupslister og innkjøp.
Vi er seks Riedel Vinum XL glass rikere etter at jeg var med på en veldig vellykket vinsmaking med Georg Riedel på Grand Selskapslokaler i Bergen Sentrum. Og ikke minst, drukket utallig glass med vin og skravlet i timesvis med gamle studievenninner fra studietiden i Kristiansand. Det er så herlig med venner som man bare faller inn i rytmen med selv om man ikke ses så ofte. Jeg har til og med rukket å teste litt av hva utelivet i Bergen har å by på. Det har vært noen lærerike og morsomme dager. Men, gjett om det var herlig å se igjen verdens beste mann og pusekatter. I kveld skal vi kose oss med hjemmelaget pizza før vi skal prøve å finne ut av hvilket vinglass passer best til Sangiovese druen.
Nytelse.
Håper du også nyter denne torsdagskvelden!Fine Bergen by night

Tilbords Bergen Storsenter


Tilbords Åsane StorsenterRiedel vinsmakingFra venstre: Pinot Noir, Syrah og Cabernet Sauvignon i Vinum XL serien.Georg RiedelFornøyd med dagen.Fine Alice og Linn MarieHjemreise, mange opplevelser og glass rikere :)


Én kommentar

Jeg er enig med deg! Bergen er en flott by! =)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten