Nasjonaldagen i bilder

Vi hadde som alltid en fantastisk 17. mai feiring med familie, is, barnetog, musserende vin og alt som hører til. Vi startet dagen med en deilig frokost i nabohuset før vi tok turen for å se på barnetoget i Gjerdrum. Der koste vi oss hele dagen med god mat og drikke og ikke minst godt selskap. Siden et bilde ofte sier mer enn tusen ord er en liten bildekavalkade er på sin plass.

Fine gjengen før frokost.Siden jeg ikke har bunad fant jeg ut at det var like greit å kle seg ut som det norske flagget.

Missy har også pyntet seg.Herlige Martine vinker til tante og onkel.Åååå som jeg skulle ønske at jeg kunne ha vært rosa russ jeg også....Fineste gjengen <3Min herlige svigerinne (Helene), flotte svigermor (Martha) og jeg poserer som vi aldri skulle gjort annet.For en herlig familie jeg har <3Verdens beste mann og meg <3Jeg gleder meg allerede til neste år.
Da har jeg kanskje fått meg bunad også:)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten