Snälla bli min

Installere fotoprinter, skrive ut vaktlister, registrere reisebilag, jobbe med eksamen i middelhavsarkeologi og FURTE for at jeg ikke får reist til Stavanger i morgen allikevel. Jeg som hadde gledet meg sånn! Nå må jeg smøre meg med enda mer tålmodighet for å få treffe igjen fine Eiken-Reilstad familien og ikke minst vårt relativt ferske fadderbarn, Johannes. I stedet for blir det butikkarbeid i helgen. Jaja, det blir nok veldig bra til slutt...gleder meg til innredningen har kommet på plass og det begynner å likne en butikk. Til uka står vareankomst og kontorinnredning på menyen. Men først, enda en helg der mannen er på jobb og fruen sitter med papirarbeid ved spisebordet og drikker vin ALENE mens hun spiller Veronica Maggio på full guffe. Det er fredagskvelden sin det.
Heldigvis jobber jeg med noe jeg synes er morsomt. 

Ha en fin fredag da, folkens! :)

Én kommentar

ingvild :)

28.mai.2011 kl.16:54

staa paa linda!! du er kejmpe flink, snart er du imaal :) gleder meg paa dine vegne!! og jeg gleder meg til og se resultatet!! fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten