Vision Board

Her om dagen fant jeg noe morsomt. Da jeg var 18 år og nyuteksaminert fra videregående reiste jeg for å studere i Kristiansand. Mitt første år der nede lagde jeg noe som jeg da kalte collage, men som i dag kaller vision board. Min visjon som 18-åring var dog ganske så snever da jeg ser at hovedfokuset mitt lå på fest og moro. Det gikk hvertfall i oppfyllelse. Nå, 7 år etter ser bildet ganske annerledes ut. Det er fortsatt litt sprudlis med i regnestykket, men fokuset er også flyttet til mer rasjonelle ting som helse, ekteskap, arbeidsglede og nettverksbygging (i tillegg til vennskapsdyrking og reising). Jeg gleder meg til å se tilbake på denne om noen år for å se hvilke visjoner som er nådd. Det er hvertfall en kilde til inspirasjon og motivasjon som jeg gleder meg til å hente mye energi fra.
Oppfordrer egentlig alle til å lage et vision board hvis man føler at man står ved et veiskille i livet. Det hjelper mye å visualisere hva man vil ha ut av fremtiden. Jeg personlig vil ha en karriere som er godt balansert med relasjoner til mine kjære og min egen helse.
Jeg vil reise masse og fokusere på gode opplevelser i hverdagen.18-åringen Linda

25-åringen Linda


Ønsker alle en herlig tirsdag videre.
Sengen kaller for min del. I morgen er en ny full dag med arbeid i butikken! 

3 kommentarer

haelloen

31.mai.2011 kl.23:33

Fin blogg :)

QUIZZA

31.mai.2011 kl.23:40

haha, nice !

liitamarita

31.mai.2011 kl.23:47

Ha en flott dag du også :))

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten