Romantic Getaway - Hennickehammars Herrgård

Et avbrekk fra hverdagen har sjelden vært mer etterlengtet (eller nødvendig) enn denne gangen. Vi reiste fra Lillestrøm rett før 11 på tirsdag og ankom Hennickehammar Herrgård i billedskjønne Varmland rett før 15.00. Vi fikk sjekket inn og lagt fra oss bagen på vårt romantiske rom med utsikt over Hemtjarn. Deretter var det en liten "fika" før vi tok en rusletur rundt på området. Vi bestemte oss for å starte oppholdet med litt avslapning i relax-avdelingen. For 140,- per person fikk vi booket hele relaxavdelingen med badstu, boblebad, dusj, solarium og relax-rom. Med en flaske sprudlende og nydelig utsikt over skogen kjente vi raskt at skuldrene senket seg. Middagen ble servert i den romantiske restauranten og både mat og vin var utsøkt. Vi brukte flere timer på å nyte oss gjennom rettene med tilhørende vinmeny. Det ble til og med tid til en kveldstur i skogen før vi sloknet med hver vår bok i den herlige sengen.
Herregårdsfrokosten dagen etterpå nøt vi i solsteken med ferskpresset appelsinjuice, kaffe og te mens vi tittet ut over det blikkstille vannet. Det å ha tid sammen er virkelig noe vi har lært å sette pris på og et døgn med bare oss to var helt fantastisk. Vi fikk sen utsjekk så vi rakk til og med en liten kanotur før vi vendte nesen mot Norge. Vi var bare borte ett døgn, men vi rakk virkelig å få slappet av. Begge to var helt enig om at flere Herregårder og slott i Sverige definitivt skal utforskes den kommende tiden.

Vi fikk verdens søteste rom.Ikke vanskelig å la romantikken blomstre i disse omgivelsene.

 

Mange koselige salonger å nyte en liten"fika", men vi bestemte oss for å nyte litt av den Varmlandske solen.Luksus å ha hele relax-avdelingen for oss selvIdyll.Ingenting å si på utsikten fra frokostbordet.

For et fantastisk kjærlighetsdøgn vi hadde.
Man kan leve lenge på sånt! :)
Takk til verdens snilleste, herligste og kjekkeste mann som ville være med!

2 kommentarer

Fine bilder :) kos deg !
Så utrolig koslig ut! Kos deg masse :D

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten