Ferien i boks

Hurra!!!
Om akkurat en måned på denne tiden befinner vi oss her:Vi har nemlig booket en uke på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso på Gran Canaria den 20. august. Vi skal kose oss med spa, deilig mat og drikke og forhåpentligvis fantastisk vær på dette nydelige fem stjerners resortet. Vi fant det i Apollo`s "Exclusive" katalog og har siklet på det i noen uker før vi endelig fikk ut fingeren og bestilte i dag. Resortet har intet mindre enn seks basseng å velge mellom, et spa som ser helt fantastisk ut og masse morsomme aktiviteter (selv om jeg antar at vi kommer til å bruke mesteparten av tiden med å ligge langstrakt på hver vår solstol med hver vår bok). Målet er total avkobling og batterilading foran høsten og vinteren. Jeg er jo på vei inn i høysesong med butikken når vi kommer tilbake og da MÅ jeg være uthvilt. En hel uke med bare oss to skal virkelig bli balsam for forholdet.

Ikke vanskelig å forestille seg avslappende timer her...
Hele det   56,340m2 store hotellområdet er bygget som en kanarisk landsby.......resepsjonen befinner seg visst i landsbyens "kirke".

Sist gang vi lot oss inspirere av den lekre "Exclusive" katalogen til Apollo endte vi opp med å bo to uker på herlige Radisson Blu Thalasso and Resort, Djerba i Tunisia.

 
Fantastisk hotell!!
Men selv om vi bodde på dette lekre resortet valgte vi å tilbringe noen dager på denne måten:...i beduintelt i ørkenen:)Med bare en uke til rådighet spørs det om vi får sett like mye av Gran Canaria som vi fikk av Tunisia,
men litt må vi vel få til:)

Weee! Nå bærer det straks i seng for denne frøkna.
Må legge meg og drømme om kjærlighetsturen vår slik at jeg våkner opplagt til en herlig ny dag i morgen!
:) Linda:)

 

 

4 kommentarer

ANNE SOFIE GG

20.jul.2011 kl.21:54

Kjempe fin blogg :) Kommer til å følge deg ;)!

juneveronicaaa

20.jul.2011 kl.22:13

så herlig! :)

Kristine Brandvold

20.jul.2011 kl.22:14

Heldige, det så herlig ut! Kos dere videre :)

madde90 :)

20.jul.2011 kl.22:31

åh! Digg da :D God tur!!

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten