Bildebevis

Ja. Vi koser oss. Fortsatt. Her er bildebeviset:Vår største utfordring er hvilket basseng vi skal dyppe tærne i, hva vi skal velge på buffeten, hvilken bok vi skal lese nå og hvilken vin som skal nytes på terassen. Aaaaah livet er herlig!!!

<3

5 kommentarer

ecshox

25.aug.2011 kl.21:08

Takk for å dele! ! !

Unnskyld meg, min venn!

( Shopping det, her er billige sko! Klikk på min link ovenfor, må det være egnet for skoene dine!Billig nike shox sko sko , Nike Free Run sko,nike max sko,gratis frakt,credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!)

Emilie

25.aug.2011 kl.21:16

Kosselig!
Dette så rett og slett herlig ut! Gud, som jeg savner å reise på ferie! Jeg ser du er journalist...hva synes du om min historie? (Whenever you have time...skjønner at du ikke har tid til å lese masse når du er på ferie. ;-)

Frøken Ana

25.aug.2011 kl.21:21

Fantastisk! :D

ingvild

27.aug.2011 kl.15:27

ooohhhh man fun fun fun...RELAXING!! såå koselig og se at du slapper av og nyter livet, jeg syns dere neste skal vurdere og bli reise guide turer for jeg blir med på en tur, dere kan jo ganske masse om mat vin og definitivt latter og sang :) miss u sunflower!!

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten