Herlige morgenstund

Søndag er en av ukens desidert fineste dager. Etter en veldig hyggelig kveld på ølfestival igår var det utrolig deilig å være kjørbar og legge hodet på egen pute i natt. Å våkne opp i sin egen seng er så utrolig deilig. Vi har allerede vært "oppe" noen timer. Eller det vil si..vi sitter i senga med hver vår kopp og laptop på fanget. Det er så deilig å sitte sånn og planlegge de kommende dagene og ukene. På planen står mye jobb, men også en del kos. Vi jobber blant annet med å planlegge vår årlige Halloweenfest. Satser på å få ut invitasjoner tidlig neste uke! Yay! :)
Den fine Indian Summer som vi ble lovet lørdag og søndag uteble og i stedet sitter vi og hører på høstregnet utenfor. Heldigvis elsker jeg regnvær:)
Med fine Shirley Bassey i ørene føler jeg at dette blir en helt nydelig søndag.

Shirley Bassey - Kiss me honey, honey kiss me

Ønsker deg en perfekt søndag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten