Sliten Søndag

Herlighet så gøy vi hadde det igår! Vi ble invitert på nydelig lasagne med hjemmelaget foccaccia og tiramisu til dessert av våre fine nye venner, Line og Thorbjørn. Med musikk, skravling og fantastiske drinker a'la Line koste vi oss hele kvelden. Faktisk koste vi oss så mye at klokken var nærmere fire før taxien slapp oss av foran døren hjemme. En smule redusert i dag, men ingenting som ikke kan repareres av middag hos svigermor med verdens beste familie:-) Jeg måtte klatre tilbake i sengen etter en tidlig farsdagsfeiring hos verdens beste pappa og har faktisk vært her siden. Nå er det vel på tide å kaste seg i dusjen og tre på seg søndagsmiddagansiktet for kvelden (blogger faktisk fra mobilen fordi jeg er for lat til å finne frem macen).
Ha en fin søndag og farsdag, dere!!:-)

Line lager faktisk verdens beste Strawberry Daquiri!

Meg og Line etter en del cocktailer:-)

Én kommentar

Herrgeek-Legg meg til venn ;)

13.nov.2011 kl.15:12

Ganske så fin blogg du har! Den er nice ;) Håper du får en fin dag videre :D........ Du vil vel ikke legge meg til venn? Det hadde vært kult ;)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten