Thanksgiving Weekend

Herliget for en travel uke. Julehandelen er i gang og det betyr veldig mange daglige timer på jobb for min del. Jeg ble nesten litt paff når jeg så at det har gått en uke siden London allerede. Da er det på høy tid med en liten oppdatering før jeg igjen tar turen på jobb. Vi hadde en lang, herlig høytidshelg med familiekos  fra ende til annen. Vi sparket i gang høytiden med Thanksgiving middag med familien på torsdag og fortsatte med bursdagsfeiring i London frem til mandag. Jeg er så takknemlig for alle de stundene vi får være samlet som familie. Nå i disse hektiske tidene spørs det om vi ses så mye mer før jul og da er det godt å ha en skikkelig festmiddag å tenke tilbake på mens vi venter. Lørdag morgen overrasket jeg bursdagsbarnet med tur til London. Vi tok også med oss mamma og pappa slik at det ble en skikkelig par-tur. I London sanket vi skikkelig julestemning (og litt julekos). Med tur innom Covent Garden, Berry Brothers, Oxford Street og Harrods fikk vi med oss noen av mine favorittsteder. Carl-Magnus ble bitt av Londonbasillen og han har lovet at vi snart skal tilbake igjen:)
En liten bildekavalkade fra helgen:

Deilig høststemning med duftlyset Autumn Harvest fra Woodwick.


Thanksgiving bordet vårt.Høstkransen er på plass:)

Vi startet som vanlig med gløggkos ved utepeisen.Fine Emilie smiler så fint til tante Linda <3God stemning rundt bordet:)Tre generasjoner med herlige damer:)Emilie og tante Helene:)
Min herlige søster og flotte svigermor:)

Vi feiret bursdagen til verdens beste samtidig siden familien like gjerne var samlet.

Ett stk. trøtt kone blir snikfotografert etter festlighetene:)Fine London har blitt pyntet til jul:)Lunsj med portvin og ostefat på The Crusting Pipe i Covent Garden er et must:)Stemningsbilde fra The Crusting Pipe.Svigerfar og svigersønn venter på sine handleglade koner.Julestemning og litt klaustrofobi (enormt mange mennesker) fant vi på Harrods.Flotte Harrods.Verdens kjekkeste er min<3Her prøver vi å ta noen fine bilder før middag...dette ble de to "beste"...man ser hvertfall at stemningen var god om ikke annet;-pLurer på hvor jeg har fått lattermildheten min fra...:-p
Søndagsfrokost på Costa.Vi bodde rett ved St. Pauls Cathedral. Fantastisk flott både utvendig og innvendig.Siden vi hadde så begrenset med tid ble løsningen "London by Taxi".
Vi fartet rundt og så severdigheter fra drosjevinduet for at Carl-Magnus skulle "få med seg mest mulig".Big Ben. Haha.Det var faktisk en super taktikk for å se mye på kort tid.Øl og fish and chips på en koselig og julepyntet engelsk pub.
Enda et must når man er i London.Fine pappaen og mammaen min <3

Takk for en herlig svipptur til London!

Puh. Det var et langt innlegg. Nå må jeg hive meg i dusjen og komme meg på jobb. Tror det blir en smule travelt i dag. Men, det liker vi jo! :)

Ønsker alle en nydelig lørdag, og helg!

 

Én kommentar

07.des.2011 kl.14:24

så flott famile, så glad og gooo stemmning hehe :) så gla i dere :) masse flotte bilder, takk for at du er så flink med bloggen din :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten