Elsker påskeferie!

I dag har jeg hatt en sååå nydelig dag. Startet med en liten svippers på jobb for å kjøre lønninger og fullføre mars (klarer aldri å holde meg helt unna:p, men det må jo bare bety at jeg trives godt!) før det ble koselig lunsj med mamma og lillesøster. Nå har jeg nettopp ramlet inn døren etter verdens koseligste middag med verdens beste Maria på San Leandro på Vika. Som alltid nydelig mat, men best av alt, nydelig selskap. Vi feiret Maria sin bursdag (litt på etterskudd, men bedre sent enn aldri) og skravlet og koste oss i godt over tre timer. Nå skal jeg pusle litt videre med påskeprosjektet mitt, fjorårets fotoalbum mens jeg sipper litt mer vin.


Så kos å pusle med litt online "scrapbooking" når man endelig har tid...

Etter i morgen kan Carl-Magnus også med god samvittighet ta ferie og da starter det for fullt. Morgendagen går nok dermed med til påskesnaddermaking og pusling. Herlig! :)
Påskekos over hele linja<3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

25, Fet

Hei og velkommen til meg. Med denne bloggen håper jeg å få stilnet min uhelbredelige skrivekløe (utdannet journalist) med å skrive om det som opptar meg...og det er ikke så rent lite. Jeg er gift med en fantastisk mann som fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten