Back to work

Da er påsken over for denne gang og det er tilbake til hverdagen.
Jeg starter rolig med hjemmekontor i dag. Mye å ta igjen og mye å forberede for ukene fremover. Nå har jeg nettopp fullført alt av julebestillinger (vi var jo på julemesse i Bergen rett før påske) og må ærlig talt si at jeg faktisk fikk bittelitt julestemning av å se alt det flotte vi får inn i år. Haha! Ta det helt med ro...jeg skal ikke bombadere med jul helt enda, men en liten smakebit kan dere jo få...Resten av dagen skal brukes til planlegging av bryllupsevent i butikken og kampanjeforberedelser.
Deilig å være i gang igjen:)
Ønsker dere en nydelig dag! :)

3 kommentarer

Anette

10.04.2012 kl.10:47

Ja, det skal jammen bli godt å få "normale" dager igjen, selv om påsken har vært superkoselig. Ha en fin dag på jobben, klem fra Anette :)

Linda

10.04.2012 kl.19:26

Anette: Ja, ikke sant! Det er rart hvordan man lengter etter rutiner etter ferier (til en viss grad...hehe). Ønsker deg en herlig kveld! Klem Linda :)

Isabella

10.04.2012 kl.19:57

Takk for smakebiten:)Ha en fin uke:)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten