Verdifulle kveldstimer

Det få timene vi har sammen i sofaen etter en lang dag på hver vår kant er helt uvurderlige. Vi sitter i hver vår sofakrok med kattepusene strødd litt rundt <3 Familietid<3. Mens vi venter på at "The Amazing Race" skal begynne igjen sitter husbonden med dataen i fanget og jeg tar igjen litt på bloggfronten. Det er så deilig å sitte med iPad'en og bla gjennom yndlingsbloggene mine. Kjenner på kroppen at det blir tidlig kvelden igjen. Tar på å starte dagene klokken 05.30, men jeg ville ikke byttet bort morgenøktene mine med noe:-)

Håper dere har en herlig kveld! :-) Linda :-)

Én kommentar

Anette

11.04.2012 kl.22:48

Åh, det hørtes deilig ut! Jeg har hatt en travelkveld med møte og diverse. Men nå blir det litt kvalitetstid (?) foran pc'n før jeg hopper i køya :) Klemklem :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten