Home sweet home

Det er deilig å være på tur, men det er virkelig godt å komme hjem igjen også. Vi utvidet Londonoppholdet med en hel dag så vi fikk kost oss enda litt til og kom dermed nettopp hjem. I skrivende stund har jeg akkurat lagt meg i sofaen, fiskemiddagen står og godgjør seg i ovnen og alle de nye godsakene er pakket ut. Gjett om jeg hamstret kaffe og te (drikker pina Colada iste for øyeblikket) og marmelade<3 Afternoon tea er jo lov i Norge også! Straks blir det middag på fanget med Amazing Race på storskjermen og pusekos. *Lykke*.

Siden blogg.no tydeligvis sliter massivt med opplasting av bilder så får det bli reprise av novemberturen i første omgang (husbonden og fruen på The Crusting Pipe).  Kommer forhåpentligvis sterkere tilbake med tekst og bilder i løpet av morgendagen.

Ønsker dere en nydelig, onsdag! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten