Viva Las Vegas - part 1

Etter Napa var det duket for et opphold i Fabulous Las Vegas.
Here`s a short recap:

21. juni - Bakersfield, California
Vi vinket farvel til fine Westin Verasa og etter litt forandring i planene for å følge været satte vi kursen mot Las Vegas.
Vi overnattet i Bakersfield. Dagen gikk til shopping på en outlet og kjøring:)

22. juni - The long way to Vegas
Vi startet dagen med shopping på Bakersfield Mall før vi suste ut i ørkenen. Der hadde en personbil og en lastebil kollidert så køe n var LANG inn til Las Vegas. Vi brukte rundt ni timer på en tur som skulle ta ca fem :o Gleden var derfor i overkant stor da vi endelig kom frem til Westin Hotel Lake Las Vegas i Henderson. Hotellet er bygget i nordafrikansk stil og var virkelig gjennomført ned til den siste detalj. Kvelden gikk til middag og vin i vår herlige ørkenoase.23. juni - Fun in the sun
En hel dag ved bassengkanten med kalde drinker for hånden. Vi lå som slakt alle fire i mange timer og jeg fikk ENDELIG lest ut en bok igjen. Deilig.
På ettermiddagen tok Ida og jeg hver vår etterlengtede pedikyr for å bli fotfine til Las Vegas. Såååå deilig å bli dullet litt med:)
Det ble sushi til middag og vi var alle skjønt enig om at dette var den beste sushien vi noengang hadde smakt! Vi hadde en helt magisk kveld i varmen med iskald vin, stjerneklar himmel og masse skravling. En perfekt dag.

Bilder fra det flotte hotellet vårt. Sett ovenfra, fra bassenget og fra rommet vårt.En DEILIG dag på alle måter! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten