The Magic of Disneyland

30. Juni - We love Disney
Jeg elsker Disney. Punktum. Derfor er det ikke til å unngå når jeg er så nærme Mickey Mouse og kompisene at jeg må ta turen innom for å hilse på.
Vi har ikke vært i Disney siden 2007 (den gangen i Florida) så det var et gledelig gjensyn. For Ole og Ida var det første gangen og jeg gledet meg som et lite barn til at de skulle få oppleve magien som jeg har vokst opp med. Mitt første besøk i Disney var da jeg var 3-4 år gammel og jeg husker så godt at jeg ble helt forelsket.
Nå som 26-åring synes jeg fortsatt det er like stas (selv om Disney World i Florida er større enn Disney Land i Anaheim). Jeg våknet selvfølgelig kjempe tidlig og måtte vente i det som virket som en evighet før de andre var klare. Heldigvis var Ida frisk nok til å bli med etter nøtteepisoden kvelden før.
Vi var på plass i Downtown Disney rundt klokken 11 og bestemte oss etter tips fra damen i billettluken å først kjøpe inngang til selve Magic Kingdom før vi eventuelt tok California Adventure på kvelden hvis vi hadde igjen noe energi. Vi toget rundt parken før vi hoppet av i Tomorrowland og satt i gang med å ta rides. Det var fire stykk glade barn som løp rundt i parken uten stopp. Vi lunsjet i Magic Kingdom før vi bestemte oss for å se hva California Adventure hadde å by på. Der ble det "rafting" og drinker på Paradise Pier før vi spiste deilig italiensk pizza til middag i Downtown Disney. Et lite tips for andre som skal besøke parkene og vet at de vil spise middag der; reserver bord på formiddagen så er man sikret et hyggelig sted å sette seg når mørket faller på. Når vi kom tilbake til parken etter middag var stemningen helt forandret. Nå var det party i parken for å si det sånn. Vi ramlet inn på en konsert med "Alice i eventyrland" og "The Mad Hatter" med glowsticks og det hele. Fantastisk god stemning. Kvelden ble avsluttet med sukkerspinn og lys/fontene showet World of Color. En litt annen opplevelse enn fontenene ved Bellagio for å si det sånn:)
Vi hadde en helt fantastisk dag i Disney og ramlet i sengen på hotellet rimelig utslått alle mann.
Minner for livet i Disneyland, Anaheim:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten