My name is Linda and I am a book addict

En av mine favoritt ting å gjøre i USA er å rusle i bokhandlene. Jeg kan vandre i timer av gangen hvis jeg finner en fin Barnes and Noble. Å bare kjøpe seg en kaffe på Starbucks (som selvfølgelig er inne i butikken), sette seg ned og lese noen linjer her og noen linjer der i alle mulige slags bøker er den beste formen for hverdagsluksus. Jeg fikk noen deilige timer inne på Barnes and Noble i Santa Monica som resulterte i dette:I tillegg ble det et par bøker til på veien hjem. Jeg kunne nok fort ha doblet stabelen, men man må jo ha det med seg i kofferten også;-)
Jeg holder på å sluke bok nummer tre nå og Carl-Magnus sa nettopp at hvis jeg fortsetter i dette tempoet må vi jo snart tilbake for påfyll...seriously...don`t tempt me!
Jeg klikket også nettopp hjem tre bøker til fra Adlibris og en fra Amazon.
Hjelp.
Flere enn meg som sliter med dette problemet?

2 kommentarer

Isabella

15.07.2012 kl.16:47

Hehe gikk litt over styr for meg i forrige måned, da endte jeg opp med hele 16 nye bøker:) Lar meg for lett friste, hehe:) Kos deg med bøken!:)

Linda

15.07.2012 kl.21:49

Isabella: Så godt å høre at vi er flere i samme båt! Hehe:) Takk for det og i lige måde! :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten