Busy being fabulous

Da er jeg på plass på jobb etter noen timer for lite søvn, men det var så verdt det. Det ble kvalitetstid med beste Anne Lene & Maria før alle farter hver til sitt igjen. Jeg serverte middag også gikk egentlig skravla i ett akkompagnert av popcorn, sjokolade, kaffe og vin.  Det ble bildevisning, feriemimring og selvfølgelig litt jobbprat. Selv om det ofte går lang tid mellom hver gang vi ses i våre travle hverdager er det alltid det samme...MYE latter (og noen ganger tårer), mye kjærlighet og oppriktig glede når en av de andre lykkes. Jeg er så stolt av de. Maria som har sikret seg fast jobb etter å ha imponert i et vikariat og Anne Lene som reiser til USA helt alene på ferie, bare fordi hun har lyst.Se så snille de er!
Jeg fikk de vakreste rosene, en deilig flaske Chablis og et utrolig koselig kort med gratulasjoner i forhold til ny jobbsituasjon.

Ha en nydelig lørdag og helg dere.
 Jeg tar helg selv om 6 små timer:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten