Garden Party

Igår feiret vi min fantastiske kusine, Catharina. Hun har nå fullført mastergraden sin i kiropraktikk etter fem år som student i Storbritania og flytter endelig hjem igjen til Norge. I tillegg så var det bursdagsfeiring, hun bikket nemlig 26 bare tre små måneder etter meg:-p Hun har også kjøpt leilighet og blitt samboer så det var virkelig mange gode grunner til å feire? Glemte jeg å si at det var en overraskelse? Hun trodde hun bare skulle innom mammaen og pappaen sin på en liten kakebit, men det ble jo feiring til langt utpå sommernatten med de 30-40 nærmeste. Gjett om vi koste oss alle mann med nydelig mat og drikke, god stemning, fyrverkeri og allsang rundt bålet.

Fina Catharina i farta

Heldiggrisen fikk så utrolig mye fint! Dette fikk hun av oss:-)

Nå blir det straks en tur på plantasjen på ekteparet F. Hagemøbler og planter skal på plass for terrassen nærmer seg ferdig!:)
God søndag så lenge!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten