Forfattermøte

I dag har jeg møtt fantastiske Cecilia Samartin igjen og fått tak i hennes nyeste bok. Dette begynner jammen å bli en september-tradisjon. Manglet fine svigermor i dag da, men vi får ta det igjen neste år. Gjett hvem som gleder seg som et lite barn til å ta et nytt dypdykk inn i Samartins Cuba?

4 kommentarer

Irene Eiken Reilstad

10.09.2012 kl.23:50

Det var litt kult å lese, for akkurat idag tenkte jeg at du sikkert kom til å møte henne! Så henne på god morgen Norge idag der hun sa at hun hilste på folk og signerte bøker og da tenkte jeg på min kjære leseglade Linda! Håper det blir en god bok!!

Linda

11.09.2012 kl.07:09

Irene Eiken Reilstad: Hihi:) Typisk meg vettu. Måtte mekke litt med jobben, men hun signerte jo i butikken ved siden av. Herlig dame altså!:)

Anette

11.09.2012 kl.09:23

Åh, så heldig du er! Moro med litt ekstra piff i hverdagen :) Kos deg med boken, jeg tror den er på vei til meg akkurat nå. "Glemte" liksom å avbestille den fra bokklubben, kremt kremt :)

Linda

12.09.2012 kl.07:04

Anette: Hahaha:) Det er morsomt hvordan man "glemmer" sånt :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten