Merry Christmas

Tenk at det er julaften! Ganske så utrolig! Sykdom tok over kroppen min denne uken og fredagskveld sa kroppen min at nok var nok og stemmen forsvant:( Hva gjør man som selger når man ikke har stemme? Krise i heimen for å si det sånn. Ble tvunget til å holde sengen av min kjærlige mann og familie hele lørdagen og igår var ikke formen voldsomt mye bedre. Sov til klokken 16 før jeg ramlet i dusjen og inn i finstasen. Svigermor må feires med eller uten stemme:) Sånn er det når man har bursdag lillejulaften;)
Vi hadde en veldig koselig feiring med god mat og drikke før jeg måtte takke for meg og krabbe under dyna igjen. Nå har jeg listet meg ut til stua og koser meg med juletreet og ser på at snøen laver ned utenfor. Prøver å la være å vekke hele huset med hostekulene, men det er ikke så lett. Ikke særlig stas å være syk i julen. Memo to self: Vær snillere med kroppen din neste år!
Snart skal årets siste jobbøkt gjennomføres og julen kan endelig ringes inn. Gleeeeeder meg<3
Her blir det feiring med fineste svigerfamilien i snødekte Gjerdrum<3 Kooos!

2 kommentarer

Irene

25.12.2012 kl.19:55

Kjipt å bli liggende da! Jeg klarte også å bli syk. Fikk omgangssyka natt til julafta, så me måtte bare bli hjemme så me ikkje risikerte å smitte heile storfamilien med det drittgreiene.. Men kan godt tenke meg at du jobde nok før jul så du ble passe sliten.. Må passe på deg selv ja! Masse planer i januar, eller kan d kanskje passe me besøk?

Linda

29.12.2012 kl.08:57

Irene: Uff stakkars! Ikke noe kos å bli syk i jula nei. Omgangssyken er det VERSTE jeg vet så dere har faktisk hatt det hakket verre enn her:p Håper dere alle er friske nå da <3 Besøk i januar hadde faktisk vært veldig trivelig:)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten