FRA - ATL Confirmed

Da sitter vi ved gaten i Frankfurt og venter på at de skal sette i gang ombordstigningen. Vi skal fly med Lufthansa til Atlanta for så å kjøre videre sørover mot Florida i kveld eller i morgen tidlig (spørs litt på hvor våkne vi er).  Nå skal vi kose oss med deilig mat og drikke i business class. Yay. Jeg er kanskje en av de få som faktisk koser meg med flymat :)
Det er nesten litt surrealistisk at vi faktisk er på vei. Vi har snakket om det så lenge også var det så utrolig mye å gjøre før avreise at jeg følte at jeg bare våknet på flighten til Frankfurt igår. Jeg var til og med på radioen igår :) haha. Vi måtte nemlig stresse til flyplassen for det var hele tre ulykker på veien opp til Gardermoen og da satt vi og hørte på radioen og sendte inn en melding. De ringte opp for å høre hvordan det gikk med "søstrene sisters" på vei til Karibien da vi sto ved gaten. Koselig :) 
Hjelpes for et skravleinnlegg dette ble. Neste stopp Atlanta! :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten