Påskebord

Vi rakk jo ikke julebord med butikkene før julestria satte inn så vi bestemte oss like gjerne for å ha "Påskebord" i stedet for og det fungerte vel så bra.
10 glade kvinner troppet opp hos meg igår kveld klare for middag og kos. Jeg serverte en tre-retters middag som (if I do say so myself) ble ganske så bra. Oppskriftene på forretten og hovedretten er hentet fra denne damen. Dessertoppskriften hentet jeg fra Maison Mat og Vin sitt vårnummer fra i fjor. Til forrett serverte jeg laksemousse, lodderogn og crostini med en Petit Chablis. Til hovedrett hadde vi indrefilet av kalv med rødløksmarmelade og rotgrønnsaker med en Super Tuscan. Og, til dessert koste vi oss med Panna Cotta med mango og et glass sauternes. Utrolig kos å få lov til å lage et godt måltid til de flotte menneskene som jobber hos oss:)Kokkedamen på kjøkkenet - posering med forretten er viktig ;)

Nå venter straks en skikkelig ryddesjau før jeg må slenge meg i dusjen og i bilen. Må komme meg opp til Jessheim for brudeshow. Egentlig skal jo ikke denne tiden på året være så veldig travel, men jeg føler egentlig jeg bare løper hver eneste dag. Hehe. Kom også plutselig på at vi skal på innkjøpsmesse i Bergen i morgen (18 mars kom litt raskere enn jeg forventet) så da blir det en del forberedelser på det i kveld etter vi har pakket ned brudeshowet.

God søndag, dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

26, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten