Hjemmekontor på andre dagen

Jeg var faktisk fryktelig effektiv igår, men ser meg allikevel nødt til å jobbe en dag til hjemme. Papirarbeidet er egentlig den delen av butikkdriving man ikke tenker så voldsomt mye på før man starter. Her er det hvertfall nok av det. Derfor gikk jeg til anskaffelse av (les: stjal fra naboen/mamma og pappa) noe som gjør det litt enklere for meg som er totalt avhengig av å starte dagen min på Elixia for å få full effekt av dagen. Nemlig, en tredemølle. Snart er jo snøen smeltet her ute på landsbygda også og da kan jeg løpe ute, men inntil da kan jeg starte dagen med løpeturen jeg trenger uten å forlate datamaskinen min. I går etter at jeg hadde fått avgårde mannen i mitt liv på toget, kjørte jeg 30 min på mølla og 30 minutter styrke. Brukte blant annet øvelsene fra denne videoen:Disse øvelsene er utrolig effektive og jeg har lenge kjørt disse beinøvelsene:I dag tror jeg at jeg skal kjøre på med core i tillegg:

Og kanskje, armer - da har jeg liksom testet alle :)Det beste med disse øvelsene er at de kan gjennomføres hvor som helst og du trenger minimalt med utstyr.
Perfekt for dager med hjemmekontor, på reisefot eller "late" feriedager.

Gleder meg til å ta fatt på programmet om en times tid, men først, kaffekoppen og ferdigstillelse av morgendagens avisannonse.
Tenk at det jeg bruker mest fra journalistikkutdannelsen er InDesign. DET hadde jeg hvertfall aldri trodd.

God onsdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

27, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten