Jentehelg

For en fin helg vi har hatt. Fredag kickstartet Anne Lene og jeg helgen med deilig brunsj på Tranen før vi vandret videre til Champagneria og hjem igjen til Anne Lene. Hege-Anette kom i 19-tiden og vi sprudlet og skravlet og danset til langt på natt. Lørdag morgen bar turen videre til Farris Bad og da hadde vi fått med oss Maria også.
Vi ankom hotellet ved 12-tiden og hoppet sporenstreks inn i badekåpene. Spaet var helt fantastisk og vi brukte flere timer i spaanlegget før vi ruslet opp for å gjøre oss klare til middag. Vi fikk servert en helt nydelig tre-retters middag med deilig vin til. Det var godt vi ble plassert langt inn i restauranten for vi var som vanlig et livlig bord. Jeg er så glad i de jentene der. Så forskjellige som vi er, men allikevel så perfekte sammen. Vi lo og skålte oss opp for å ta en nightcap i baren og hodet traff puta ikke lang tid etter det. Det tar på med spa ;)
En god natts søvn,  en lang frokost og en liten treningsrunde senere var vi igjen på plass i badstuene og sugde til oss helse og velvære. Hege og jeg trosset hvert fiber i kroppen og kastet oss til og med en tur i havet. Med en temperatur på rundt 7 grader kan man si det var rimelig forfriskende;)
Deiligste helgen <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

27, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten