Holmenkollen Helg

I verdens beste kjede er Lederkonferanse alltid veldig gøy og årets var intet unntak. Vi fikk se årets julereklamer og de siste av julenyhetene, vårnyhetene og trendskissen for våren 2014, Norgeslansering for de nye lekre glassene, Dugg, fra Wik og Walsøe og en spennende slagplan for julen 2013. Og alt dette var før klokken 18.00 på fredag. Deretter bar det til Ballroom hvor vi sjekket inn på en flight med Flying Culinary Circus. Her ble det servert spreke retter som Fois Gras med sukkerspinn og krabbemousse i parmesankjeks formet som små is. Det var en kjempeartig kulinarisk opplevelse helt utenom det vanlige med de mest kreative kokkene jeg noengang har sett. Kvelden endte med flosshatt og pianobar på lekre Holmenkollen Park hotell.

Lørdag var ikke noe dårligere dag med inspirerende samling med Vanja Konradsen. Etter endt samling kastet husbonden og jeg på oss badetøyet og plasket litt rundt i det deilige bassenget og boblebadet. Det gjorde underverk for stive nakkemuskler.
Middagen ble servert klokken 20.00 og vi fikk tilbrakt gode sosiale timer med herlige drivere.

Etter en god natts søvn er det veldig lite som slår en deilig hotellfrokost og hotellet innfridde virkelig forventningene. Ferskpresset juice, deilige rundstykker, omeletter, nydelig fisk og vafler gjorde morgenen perfekt. Skulle bare ønske vi hadde stått opp tidligere slik at vi kunne nyte den lenger:) Men, i dag var det duket for årsmøte og butikkinnlegg og det kunne vi selvfølgelig ikke gå glipp av.

Vi var hjemme i 15-tiden totalt utslitt begge to. Hehe, da vet man jo at helgen har vært en suksess. Batteriene får vi lade neste helg...da skal vi også på tur. Hvor vet jeg ikke, men spent er jeg;)

Nå venter stemmelokalet på oss før vi avslutter kvelden med pizza og sofakos:) Valg er spennende, dere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

27, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten