Guten Tag fra Berlin

Klokken er straks 12.00 her i fantastiske Berlin og vi har nettopp gjort oss ferdig med frokosten (vi har fråtset i tyske skinker, eggs benedict og deilig musserende vin i nesten to timer). Carl-Magnus hadde booket oss inn på Waldorf Astoria og vi ankom allerede klokken 09.00 igår. Hotellet i seg selv er så flott at man nesten bare har lyst til å bli her, men man må jo få med seg noen av godbitene Berlin har å by på. Derfor skal vi nå straks ut og utforske byen litt.

Vi sto opp klokken 04.00 for å rekke morgenflyet til Berlin så det var to temmelig trøtte nøtter som så soloppgangen over skyene:)

1) Tullebilde før middag igår. 2) Deilig champagneparfait med sjokoladesnadder til dessert. 3) Nydelig utsikt å våkne til! 4) Dagens avis på døren på morgenkvisten. Det kan man like:)

Happy Sunday:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

27, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten