Berlin by day (and night)

Vi koste oss så fælt på tur at jeg ikke rakk å oppdatere noe mer før jeg plutselig var i gang med ny heftig jobbuke igjen. Men, nå tar jeg meg en liten pust i bakken og koser meg med litt bilder og gode minner. Søndagen brukte vi nemlig veldig godt. Dagen startet fantastisk med en av de beste frokostene jeg noengang har vært på. Champagne, cappucino, skinke og croissanter i skjønn forening. Deretter vandret vi rundt i Berlins gater og følte oss ydmyke av all historien som har hatt sitt hovedsete der. Vanvittig mye spennende, grusomt og vakkert som har skjedd i Berlin gjennom årene.

Etter seks timer med vandring fant vi veien tilbake til hotellet. Jeg fikk fristet med meg husbonden på spa og vi koste oss i basseng, badstu og boblebad i en deilig time før vi tuslet tilbake til rommet vårt. Der fant vi ut at det skulle godt la seg gjøre å finne en restaurant som kunne tilby bedre utsikt enn rommet vårt og bestemte oss for å spise ved spisebordet vårt. Og det kunne ikke vært mer perfekt. Deilig mat, vin og selskap

Mandagen brukte vi på enda en lang og deilig frokost, litt koseshopping og øldrikking på verdens koseligste tyske restaurant før vi fløy hjemover på kvelden :)

Fornøyd med at vi fikk kose oss med oktoberfest-øl:) Haha;)


Nei, nå skal jeg drikke siste slurk av kaffekoppen min og sette i gang igjen:)

Ingen kommentarer

Randomjenta

22.10.2013 kl.22:10

Det både ser og høres kjempebra ut! Har ennå ikke vært i Berlin, men hører MYE bra om byen. Må vel kanskje ta turen engang ;)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

27, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten