Rice ScholarsRice University

Den første uken med ordentlig innføring har vært intens. Noe av det mest spennende med denne linjen er at vi får lov til å kalle oss Rice Scholars og tar et kurs i "Technology Entrepreneurship" ved Rice University. Rice er rangert blant de tjue beste skolene i USA. Campusen er helt nydelig og foreleseren vår Michael Evans, er bare helt fantastisk. Programmet er ganske hardt og vi må i helgen gjøre ferdig en ganske stor oppgave med både Elevator Pitch, Value propositions og en rangering av internshipbedriften vi er i. Læringskurven er bratt (spesielt når jeg ikke har teknisk bakgrunn), men temaet er så spennende at vi gjerne jobber ekstra mye med det :) Vi har til nå hatt tre forelesninger og skal fortsette med to forelesninger i uka resten av oppholdet (tirsdager og torsdager). En av de mest spennende tingene vi skal være med på er RBPC (Rice Business Plan Competition). Dette er en av de største Forretningsplankonkurransene i verden og den går av stabelen 10-12 april. Vi, er så heldige å få være en del av denne konkurransen på dommersiden. Med premier på over 1,3 millioner dollar så har jeg all grunn til å tro at dette blir stort!


Innskriving på Rice :)


Første forelesning vanket det cookies med norsk flagg og masse innføring.


Helgen skal dermed tilbringes i en skjønn forening av pensum, solslikking, oppgaveskriving og Rekefest (av alle ting) i kveld :) Det må jo bare bli bra!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

27, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten