Spontan Datenight

Hjelpes så fort den helgen gikk. Søndagen ble en skikkelig kosedag med solslikking ved bassengkanten og putring i boblebadet. Vi er så heldige å ha et helt utrolig vakkert bassengområde her med palmer, stort basseng og boblebad. Tror nok det blir en del flere soltimer der fremover ;)
På kvelden skulle vi egentlig joine resten av gjengen på grilling, men vi fant ut at vi ville ut og spise så det ble spontan søndagsdate i stedet for. Vi dro på en restaurant rett nedi gata som heter Christie`s seafood and steaks. Vi spiste nydelige krabbeboller og fransk salat til forrett og biff med frityrstekte scampi til hovedrett. Utrolig deilig mat og hjemmekoselig atmosfære. Det virker som det er utrolig mange flotte spisesteder her i området så det er bare å slå seg løs. Nå er jeg godt i gang med første kaffekoppen på jobb og skal til å skrive siste del av mitt første intervju på seks år. Artig, men uvant å være tilbake i skriverollen.

1. Vårt deilige bassengområde.
2. Vi får bare så mye spennende post?
3. Christie`s restaurant ? super koselig.
4?.og nydelig mat.

Herlig med date night .

Ha en nydelig mandag!

 

 

 

Ingen kommentarer

Suzanne

31.03.2014 kl.17:53

Oh, så kosligt:)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

27, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten