Rice Business Plan Competition 2014

Det har allerede gått en uke siden RBPC. Dagene raser virkelig avgårde her borte. Det var en helt fantastisk opplevelse å få være med på konkurransen som gikk av stabelen for 14 gang. Fra Elevator Pitch konkurransen på torsdag hvor hver bedrift presenterte seg med en 60 sekunders elevator pitch (tanken er at man skal kunne selge ideen sin til en investor i løpet av en heistur) til banketten for å feire vinnerne på lørdag var det en konstant lærerik opplevelse. Fredag og lørdag gikk med til presentasjon av bedriftene, semi-finale og finale. Laget som jeg fulgte gikk videre til semi-finalen, men ikke til finalen mens Carl-Magnus sitt lag gikk til en "challenge-round". Av de seks lagene som gikk til finalen var fire av de innenfor medisin, et innenfor IT og et innenfor energi. Vinneren var et lag fra Tyskland som har funnet opp et plaster som kan brukes i stedet for sting. Vanvittig bra. Carl-Magnus og jeg var så heldige å bli invitert med på banketten av SURGE som var en av hovedsponsorene for konkurransen så vi koste oss med deilig tre retters, premieutdeling og mingling med mange av de artigste folkene innenfor innvestering i Texas. Det ble en lang natt med after-party og after-after-party. Haha. Men, artig var det :)


1. Kick-off for RBPC 2014.
2. I hovedauditoriet på Jones School of Business.
3. Carl-Magnus på campus.
4. Maren, jeg og Dino gleder oss til konkurranse.1. Sophie og Andreas er som vanlige ivrige tilskuere.
2. Batterade - laget Maren og jeg fulgte kom til semi-finalen.
3. Etter hver runde ble resultatene postet her.
4. Lunsj i sola - typisk syn med nordmenn i solen og alle de andre i skyggen ;)

 1. Fra festbordet vårt under banketten:)
2. SURGE ga bort 80.000 dollar og en plass i neste SURGE-kull til et av lagene.
3. Kirk (sjefen vår) ga også en bonuspremie til et av mine yndlingslag som jobbet med et vannfiltreringssystem i Uganda.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten