The Museum of Fine Arts

Vi startet dagen etter Drive-In på beste mulige måte; med en svett løpetur i Memorial Park.
Luftfuktigheten her begynner å bli rimelig heftig og i tillegg var det regn i luften.
Etter løpeturen spiste dro vi hjem og spiste en deilig og lang frokost før vi tok turen til Downtown og "the museum district".  
Vi har hatt lyst til å ta turen innom The Museum of Fine Arts siden vi kom til Houston og endelig tok vi oss tid til det.
De har en vidtspennende kunstkolleksjon som går utover to bygg med alt fra skulpturer fra gamle Hellas, mumier fra Egypt og malerier av Monet til kreative installasjoner som The Houston Penetrable (en installasjon som kombinerer 24000 plasttråder som henger fra taket med lys) av kunstneren, Jesus Rafael Soto.
Etter noen timer her dro vi på Barnes and Noble for å skrive litt på den siste oppgaven vår før vi møtte en gjeng ved bassenget hjemme for grilling.
Når det begynte å regne trakk vi oss inn til leiligheten vår for å ta noen glass vin. Dette eskalerte til en real hjemmefest med flere og flere gjester.
Etter et forfriskende nattbad ruslet de siste gjestene hjem i de tidlige morgentimene og vi krabbet til sengs og følte oss fornøyde med at "gamlisene" på turen hadde holdt koken med resten av gjengen ;)

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten