Messehelg

Nå sitter jeg og nyter en rolig morgenstund sammen med verdens fineste kattepuser. Det har vært en travel og slitsom, men morsom messehelg på barnemessen med butikken denne helgen. Jeg har fått fantastisk god hjelp av min støttespiller nummer 1. Tenk at etter en endt arbeidsuke så tar han tak og blir med meg på en full jobbehelg. DET er fantastisk det. Og det fineste av alt er at da får vi tid sammen samtidig. Det at vi fikk vist frem noen av de fine produktene våre og møtt masse flotte barn og voksne var en flott bonus.  Med oprigging onsdag og torsdag, fulle messedager fredag, lørdag og søndag pluss nedrigg så er det en ganske sliten kropp som sitter her i dag. Tre myke pusekatter og rykende varm te gjør nok underverker for den biten. 


Messe med den beste <3

God mandag, fine mennesker! 

 

Én kommentar

ingvild

12.11.2014 kl.11:12

Så flott å lese om helgen deres på barne messen :) Veldig fint bilde av deg å carl magnus også! Gleder meg til vi ses snart :) masse klemmer fra student jenta i halden :) Glad i deg!!

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten