Reading now

Koseboka:Siste boken i Century serien til Ken Follett (hjelp...hva skal jeg gjøre når den er ferdig) er boken jeg koser meg med når jeg har litt lesetid til overs hjemme foran peisen. Etter å ha fulgt de samme familiene i flere generasjoner fra før første verdenskrig til den kalde krigen kjenner jeg at det nok vil bli et tomrom når denne boken er ferdiglest. Follett er et geni.

På lesebrettet:

Hjemme er vi helt hektet på Shark Tank så når jeg fant denne boka til yndlings "Sharken" min på Amazon måtte jeg slå til. Lori Greiner skriver veldig forståelig om entreprenørskap fra ide til produkt og fra produkt til marked.

I veska:

En bitteliten perle av en bok som slukes på korte kollektivstrekninger. Den handler om japanske postordrebruder som kom til California på 1920-tallet (et fenomen jeg ikke ante at hadde funnet sted før jeg plukket opp denne boken).  

 

På nattbordet:En lettlest powerbok fra en imponerende dame med herlig selvinnsikt og en inspirerende evne til å reise seg igjen etter en tøff tid. Perfekt å roe seg ned med etter en lang dag.

Én kommentar

Iselin Renée

25.02.2015 kl.13:36

De har jeg ikke lest før :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Fet

Hei og velkommen til mitt lille bloggunivers. Dette er min egen lille frisone hvor jeg skribler ned det som opptar meg. Hverdagsluksus og det å se glede i de små tingene er viktig for meg. Jeg er gift med en fantastisk mann og "mamma" til tre herlige pusekatter som alle fyller livet mitt med hverdagsluksus. Kontakt: linda.gjerde@hotmail.com

bloglovin
Linda's bookshelf: read-2013More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists
Linda's bookshelf: read-2012

DivergentThe Winter GhostsMockingjayCatching FireSteve JobsLa Peregrina

More of Linda's books »
Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Kategorier

Arkiv

hits Blogglisten